dissabte, 24 d’octubre del 2015

Recomanacions

La mestra Mar Isern ens recomana "La ciutat invisible" perquè està escrita per un autor de Sant Carles de la Ràpita i narra una història que passa en racons de les Terres de l'Ebre. Li agrada la seua literatura i és un llibre fàcil de llegir.

 Autor: Emili Rosales
 Llengua: Català (i 14 llengües més)
 Editorial: Edicions PROA S.A.
 ISBN:  9788484378549

Nove·la d'aventura personal i de misteri històric. Té com a rerefons una inconfessable història d'amor i com a desencadenant l'aparició d'un quadre perdut de Tiepolo. 



Al mestre Jaume Folquè li ha agradat "Maldito Karma". És un llibre fantàstic i molt divertit que explica amb un toc d'humor, ingeniós i intel·ligent, els principis de la religió budista. La protagonista per sort o desgràcia del destí es veu obligada a passar pel cos reencarnat de diferents éssers vius.
 

Autor: David Safier
Llengua: Castellà
Editorial: Seix Barral
ISBN: 9788432228582

 La presentadora de televisión Kim Lange está en el mejor momento de su carrera cuando sufre un accidente y muere aplastada por el lavabo de una estación espacial rusa.

 
L'alumne de tercer de Primària Cristian Altés ens vol recomanar el llibre "El pequeño hoplita". Li ha agradat perquè és de guerra, de por, de lluita i perquè és trist.



 Autor: Arturo Pérez-Reverte
 Llengua: Castellà
 Editorial: Alfaguara
 ISBN: 9788420405681
 En el año 480 a C. un pequeño grupo de guerreros espartanos liderados por su rey Leónidas, hizo frente al mayor imperio de la época, el persa, y a su formidable ejército.


Des de la biblioteca, solidarizant-nos amb tots els immigrants del món, us volem recomanar el llibre "Aixecant el vol". La seva lectura no ens pot deixar indiferents.

 Autor: Jaume Cela
Llengua: Català
Editorial: Animallibres
ISBN: 9788496726536
Tres dies de vol. Tres nits de vol. Vents a favor, vents en contra i un munt de perills per afrontar. Un ocell abandona el niu a la recerca d'un bosc on la seva família pugui viure en pau i no passi gana ni cap altra calamitat.

Hi ha exemplars disponibles a la biblioteca del centre. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada