Benvinguda

JO SÓC ALLÒ QUE HE LLEGIT I ALLÒ QUE ESTIC DISPOSAT A LLEGIR (JAUME CABRÉ)

PRESENTACIÓ


Fem cinc cèntims de la biblioteca

La biblioteca del centre ocupa un aula bastant gran de la planta baixa del centre. La nostra mascota és un espantaocells anomenat Bat.
Tenim un cartell molt bonic i una prestatgeria amb els llibres recomanats del mes en curs.Quan entrem ens trobem amb un seguit de prestatgeries que envolten l’estança. En aquests moments contenen més de 5.000 volums catalogats amb el programa epèrgam a banda d’altres tipus de documents, audiovisuals...
Al mig estan disposades quatre taules grans amb sis cadires cadascuna, destinades a fer activitats variades. 

Comptem amb quatre ordinadors connectats a internet. Un està destinat a la bibliotecària i els altres tres els poden fer servir els membres de la comunitat educativa que ho desitgin.

Tenim un reduït racó pels més petits que compta amb una catifa i unes capses de llibres adequats a l’edat dels potencials lectors.

Al costat dels ordinadors s’ha instal·lat una pissarra digital. El seu ús està reservat al professorat del centre.


Períodicament es va fent una exposició de llibres a un moble destinat a tal efecte.


L'AMPA ens ha comprat dos mobles per ficar les novetats i els llibres dels més petits.
Hi ha distribuïts per l’aula un seguit de personatges “màgics” com, per exemple, unes quantes bruixes (que comencen a riure i se’ls hi fiquen els ulls de color vermell quan fem palmes a prop d’elles), la granota Pepita, la cocinera Sentadita...

A les parets hem anat penjant diplomes, fotografies d'autors i autores que ens han visitat i uns quants cartells que ens inviten a seguir normes, ens donen consells relacionats amb la lectura, ens mostren gent llegint...

També comptem amb un petit espai dedicat als llibres regalats i/o signats per diferents autors. Es poden llegir però no estan en préstec.


Si voleu veure tot el que us hem explicat, no dubteu en fer-nos una visita ja sigui en persona o de forma virtual perquè la biblioteca i aquest blog estan en marxa !!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada