dissabte, 3 d’octubre de 2015

Noves recomanacions!!

Al correu del blog hem rebut algunes noves recomanacions de lectures i aquí les teniu:

L'Aina Miró Llop, de primer de Primària, està encantada amb el seu nou llibre de pop-up "T'has rentat les dents?" perquè pot llegir-lo i, al mateix temps, jugar mentre practica i aprèn a cuidar-se les dentetes!! 
Ens ha fet arribar algunes fotografies de les divertides pàgines interactives del llibre.
No us el podeu perdre!

 Autora i il·lustradora: Patricia Geis
 Editorial: Combel
 ISBN:  9788498255720
 Idioma: Català
 
Ens rentem les dents amb dentífric.
 Utilitzem la seda dental.

Glopegem amb fluor.Quan acabem ho adrecem tot a l'armari.  La mestra Ana López ens recomana el llibre "La noia del tren". Es tracta d'un thriller intel·ligent i apassionant que t'atrapa des de la primera pàgina.

Autora: Paula Hawkins
Editorial: La Campana
ISBN: 9788416457007
Idioma: Català (disponible també en castellà i en anglès)
La Rachel, una noia amb problemes amb la beguda, agafa cada dia el mateix tren. Durant el trajecte es fixa en una jove parella que viu en una casa que pot veure des del tren. Els idealitza i inclús els bateja amb uns noms imaginaris, com si els conegués de tota la vida. Un dia però, al passar per la casa de la jove parella, veu una escena que la deixa de pedra. De sobte tot canvia...


 Jordi Villarreal nos recomienda el libro "Hombres buenos" porque está escrito en un lenguaje muy fluido y de gran belleza. El argumento de la novela narra la heroica aventura de quienes, orientados por las luces de la razón, quisieron cambiar el mundo con libros cuando el futuro arrinconaba las viejas ideas y el ansia de libertad hacía tambalearse tronos y mundos establecidos. Otros hombres pretendían que ésto no sucediera porque un pueblo culto dispone de las armas necesarias para responder al poder establecido, que son las ideas.

Autor: Arturo Pérez Reverte
Editorial: Alfaguara
ISBN: 9788420403243
Idioma: Castellano
A finales del siglo XVIII dos miembros de la Real Academia Española de la Lengua reciben el encargo de viajar a París para conseguir de forma casi clandestina los 28 volúmenes de la Encyclopedie de d'Alembert y Diderot, que estaba prohibida en España. Nadie podía sospechar que los dos académicos iban a enfrentarse a una peligrosa sucesión de intrigas. basada en personajes y hechos reales.Si voleu fer les vostres recomanacons fiqueu-vos en contacte amb la biblioteca i les veureu publicades en aquest blog.
Animeu-vos a participar!!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada