dimecres, 1 d’abril del 2020

Jo em quedo a casa llegint


Ja fa dues setmanes que estem a casa confinats. Tenim temps per a fer activitats molt variades però, en ocasions, els dies es fan eterns.

Moltes entitats i particulars col·laboren aportant el seu granet de sorra i volen ajudar-nos a passar aquesta temporada tan estranya de la millor manera possible.

Des d'aquest blog us proposem lectures de tota mena a través d'enllaços a webs que permeten tenir al vostre abast una gran quantitat de lectures gratuïtes on line, per a escoltar, per a descarregar...

Cliqueu damunt de les imatges per anar als webs.

Comencem:

* Teniu al vostre abast cinc llibres infantils en català que es poden llegir en línia. Només cal seguir les instruccions. 


 as

* Un montón de cuentos infantiles en castellano os esperan en esta web! Buscad bien y encontraréis cuentos ilustrados, audiocuentos...


 as


 * En aquesta pàgina trobareu  quantitat de portades de contes en anglès. Si voleu escoltar alguna història, només cal que cliqueu damunt de la que més us interessi:



 gh



* Esta web nos ofrece la posibilidad de leer y descargar multitud de libros para jóvenes y adultos, tanto en castellano como en inglés. Muy interesante.


 as


* Voleu llibres gratuïts en català per a llegir durant el confinament? No us els acabareu!!


 as



Finalmente, presentamos esta página para los que prefieran lecturas románticas en castellano.

 as


Ara sí que tenim motius per a quedar-nos a casa llegint!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada