diumenge, 22 de desembre del 2019

Caixes temàtiques

Aquest curs, des de la biblioteca, hem ficat en marxa una iniciativa que ens senbla egrescadora. Es tracta de les "Caixes temàtiques".

Escollim entre vint i trenta llibres que tractin sobre un tema que sigui interessant per a l'alumnat i els fiquem en una caixa en la que incloem un llistat de tots els exemplars i un calendari.

Aquestes caixes romanen durant quinze dies a cada aula. Donem temps suficient per a que tots els alumnes que ho desitgin puguin llegir-los durant la mitja hora de lectura obligatòria o quan el tutor o la tutora ho consideri oportú. En ocasions som els mestres els que els llegim en veu alta a tota la classe i fem un posterior debat envers el que acaben d'escoltar.

Quan es fa el traspàs de la caixa a la següent aula, els alumnes que ja els han llegit van a la classe que els rep i recomanen als seus companys els que més els han agradat.

A la Comunitat de Mitjans ja van gaudir de la "Caixa dels valors i les emocions". Actualment hi circula l' "English book box". 




























 A la "Comunitat de Grans" estan llegint llibres de la caixa "We Can Do It!".


Properament ficarem a l'abast de l'alumnat exemplars de la biblioteca que no estan en préstec (minillibres, llibres d'arreu del món...) i altres volums relacionats amb temes d'actualitat, utilitzant aquesta iniciativa de les "Caixes temàtiques". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada