Benvinguda

UN LLIBRE OBERT ÉS UN CERVELL QUE PARLA; TANCAT, UN AMIC QUE ESPERA (PROVERBI)

dissabte, 7 de maig de 2016

34 Saló del Còmic de Barcelona

Del 5 al 8 de maig s'està celebrant el "34 Saló del Còmic a Barcelona". Cliqueu el cartell i podreu accedir a tota la informació envers aquest esdeveniment.

Si aneu a "Actividades Pedagógicas: IX Jornada. El cómic, una herramienta pedagógica", veureu que el dijous dia 5 va haver diverses ponències per part de mestres i professors. A les 18.35 hores en vaig fer jo una que porta per títol: "Creació d'un còmic a partir d'un àlbum sense paraules".

saló

Em va acompanyar Dora Campos, la professora de "Visual i Plàstica" del nostre centre.  En arribar vam veure l'exposició principal que, aquest any, ha estat "Vinyetes sobre rodes". Apropa al Saló diversos models de cotxes "protagonistes" d'algunes històries.


A continuació, Jordi Ojeda ens va fer una interessant visita guiada per informar-nos sobre les diferents publicacions, novetats...adequades a l'alumnat. Per a fer-vos una idea de qui és, llegiu el seu impressionant currículum:  Clicant damunt d'aquesta fotografia podeu accedir al seu web:

ojeda

Després vam tenir temps de visitar el Saló i comprar còmics. Aquests són  per a la biblioteca del centre:També ens vam fer fotografies amb alguns il·lustres personatges que tots coneixeu. 
 Va arribar l'hora de la presentació.


Tractava d'exposar el treball fet per l'alumnat de Cicle Superior a partir de l'àlbum "El arenque rojo".
 Aquí teniu un vídeo sobre el contingut de l'àlbum:


  
I aquest és el treball fet per l'alumnat de cinquè i sisè:


Com veieu va estar una jornada inoblidable!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada