dissabte, 28 de novembre del 2020

Novetats

 Els darrers exemplars que s'han afegit al fons de la nostra biblioteca han estat els següents:


 "El abrazo de la literatura. Itinerarios lectores para infantil y primaria" (Jaume Centelles) Nos muestra 45 itinerarios de lecturas acompañados de una propuesta didáctica, más o menos estimulante, divertida, reflexiva o emotiva, contrastada en la práctica de aula.

 "Per una educació de qualitat per a tothom" (Neus Martí i David Tarrasón) Aquest volum recull els resultats del procés d'avaluació final del programa Escola Nova 21 (2016-2019)

I de la Col·lecció "Temes d'infància" hem rebut:

"L'adult i el joc de l'infant" (Anna Tardos) Una eina de treball útil per a totes aquelles persones -mestres, educadors, pares...- convençuts que el joc és l'activitat natural de l'infant i que si aquest juga és perquè a través del joc realitza els propis desitjos i aspiracions.

"Documentar: afinar els ulls per captar moments" (Varis autors) Per aprofundir sobre la documentació pedagògica, temàtica d'estudi des de fa uns anys entre nosaltres, les experiències educatives de tres ciutats italianes que tenen veritables laboratoris de pedagogia: de la mítica Reggio a la rica i constant Pistoia, passant per la petita i delicada san Miniato.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada